Asverstrooiing Breskens

asverstrooiing breskens

De Jan van Gent vaart vanuit de haven van Breskens de Westerschelde op naar de gewenste locatie voor de kust of één van de andere gewenste locaties waar de as neerlating of as bijzetting kan plaatsvinden.

U heeft op deze locatie de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. U kunt bijvoorbeeld luisteren naar muziek, een mooi gedicht voorlezen of er kan een laatste woord gesproken worden, waarna u de as met een oplosbare zee-urne in het water laat zakken. U kunt bloemen of bloemblaadjes op de plek van de verstrooiing achterlaten als zichtbare groet aan uw dierbare. Daarna vaart de Jan van Gent een cirkel om de verstrooiing locatie.

Als laatste groet wordt drie keer op de scheepstoeter geblazen. Vervolgens keert de boot terug naar de haven van Breskens. De duur van de vaart is afhankelijk van de locatie en uw wensen. Dit is steeds in overleg met de schipper. Na de vaart is er mogelijkheid om met je familie/vrienden samen iets te gaan drinken of eten in Breskens. Een moment om samen nog vele mooie herinneringen op te halen.

Asverstrooiing Hooge Platen

Een laatste rustplaats voor je geliefde of je huisdier ter hoogte van de Hooge Platen.

Uniek! Een asbijzetting omgeven door flora en fauna in dit prachtig stukje
natuur. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kan u steeds met ons contact opnemen.